Over Mij

Alweer 8 jaar geleden kreeg ik het idee om naast mijn werk als onderzoeksmedewerker op het Amsterdam UMC (voorheen VUmc), een massage opleiding te volgen. Vooral mijn vrouw vond dit een goed idee. Na een jaar van blokken en zweten bij Leffelaar Veerman College, een fantastisch instituut om massage opleidingen te volgen, had ik diploma Sportmasseur volgens de NESPG eisen in mijn bezit.

Sinds 2015 ben ik ingeschreven bij de KvK als Personal Massage en heb extra enkele cursussen gevolgd om ook goede ontspanningsmassages en stoelmassages te kunnen geven. In het verleden heb ik massages gegeven in sauna SpaWeesp in Weesp en stoelmassages tijdens thema dagen bij ACTA Dental Education BV.

Tegenwoordig geef ik met veel passie en waardering, persoonsgerichte massages in mijn eigen massagestudio bij mij thuis. Dit op de doordeweekse avonden en ook op de vrijdagen overdag.

Twee keer per jaar ben ik betrokken als masseur bij de The Ride. Een meerdaagse fietsevenement van 1300 km, 8 etappes in 5 landen. Ook geef ik sportmassages bij de Marathon van Amsterdam.

Maak een keer een afspraak en ervaar wat een goede massage voor je kan betekenen! Natuurlijk kan ik ook bij sport evenementen, op locatie komen.

Paul
06 1158 1158
paul@personalmassage.nl