Over Personal Massage

In juni 2014 kreeg ik het idee om naast mijn werk als onderzoeksmedewerker op het Amsterdam UMC (voorheen VUmc), een massage opleiding te volgen. Vooral mijn vrouw vond dit een goed idee. Na een jaar van blokken en zweten bij Leffelaar Veerman College, een fantastisch instituut om massage opleidingen te volgen, had ik diploma Sportmasseur volgens de NESPG eisen in mijn bezit.
Sinds 2015 ben ik ingeschreven bij de KvK als Personal Massage en heb extra enkele cursussen gevolgd om ook goede ontspanningsmassages en stoelmassages te kunnen geven.

Naast het geven van massages in mijn eigen massagepraktijk aan huis, geef ik met veel plezier en passie ook massages in sauna SpaWeesp in Weesp en stoelmassages tijdens thema dagen bij ACTA Dental Education BV.

Maak een keer een afspraak en ervaar wat een goede massage voor je kan betekenen! Natuurlijk kan ik ook op uw locatie komen.

Paul
06 1158 1158
paul@personalmassage.nl