Reacties

11 thoughts on “Reacties

 1. Vanavond een sport massage gehad bij Paul. Erg goed! Eerst even kennis gemaakt en daardoor hing er gelijk een ontspannende sfeer. Ik hou van een stevige massage en Paul gaf een zeer goede no nonsense massage. Ik kom zeker nog eens terug!

 2. Bij de eerste keer een kennismaking gesprek te hebben gehad bij Paul,, een heerlijke nek en schouder massage gehad. Had al ruim 3 weken last van nek en schouder klachten. Fysiotherapie hielp niet, maar de massage van Paul gaf veel verlichting en voldoening lekker stevige massage doet wonderen. Nu al weer 3 keer geweest en voel mij steeds als herboren als ik bij Paul ben geweest. Een echte aanrader als je van stevige massage houd. ik vind het super en blijf bij hem terug komen. Eric Sjoers

 3. Al een paar keer een sportmassage gehad, maar nu voor het eerst bij Paul. De intake en anamnese ging heel goed, werd goed uitgevraagd waar ik last had. Door vele sporten zit er continu veel spanning op de spieren. Na bezoek bij Paul veel verlichting gekregen en gaat de bloedtoestroom naar de spieren weer wat beter. Prima sfeer, goede massage.

 4. Heerlijk gemasseerd en serieus goede tips gekregen, waardoor het nu veel beter gaat met mijn muisarm. Paul neemt echt de tijd voor je!

 5. zeer goed ontspanningsmassage door Paul gekregen. De ultimate afscheidscadeau van een professionele masseur, nogmaals hartelijk bedankt. Echt een aanrader!

 6. Ik ben bij Paul terecht gekomen met lage-rugklachten en irritatie van de ischias-zenuw. Na 2 massages al duidelijke verbetering, veel minder zenuw-pijn en ik kon me weer makkelijker bewegen. Super masseur die echt goed luistert en gericht klachten behandeld. Ik ga door in het nieuwe jaar!

 7. Paul’s massage is fantastisch! Geneest, ontspant! Ik begon me veel energieker te voelen na de massages van Paul. Heel erg bedankt! Sterk aanbevelen.

 8. Wij komen al 3 jaar bij Paul elke 2 weken.
  Wij houden van een stevige sportmassage en dat krijg je bij Paul.
  Wij zijn daarna zo ontspannen en kunnen heerlijk slapen.
  Ik heb extreme rugpijnen die door de massages van Paul verminderd worden.
  Wij kunnen Paul absoluut aanraden voor een goede massage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *